Новини

Святий Миколай для дітей сиріт на Україні

28 грудня, 2020 року, Товариство “Нова Хвиля” разом з Фундацією Української Греко-Католицькою Церкви в Угорщині відвідали дитячий будинок сімейного типу в м.Бібирка, що на Львівщині, яким опікуються сестри Маргарита та Розалія зі Згромадження Пресвятої Родини УГКЦ та передали пакуночки з різними необхідними речами та солодощами дітям-сиротам. Падарки були зібрані парафіянами з парафії Покрови Богородиці УГКЦ в Будапешті та членами Товариства “Нова хвиля” в Угорщині.

“Ми розуміємо, що наша акція, це тільки маленький крок у такій великій справі та ніякий подарунок не замінить уваги, яку потребують діти усіх сирітських будиночків, але ми просимо усіх наших членів та друзів у майбутньому слідкувати за нашими благодійними акціями та підтримати добрі наміри нашого Товариства. Давайте подаруємо любов та радість діткам-сиротам” – розповів Павло Молнар.

“Кожного року, наша парафія в Будапешті, з нагоди Свята Миколая бере, участь в акції “Святий Миколай для сиріт”. Попередні роки доставляли подарунки для сиріт на Закарпатті, Волині, Франківщині. Цього року ми відвідали сиротинець на Львівщині та переказали подарунки для потребуючих дітей в м.Моршин ” – розповів отець Дамян Габорій, священник для українців в Угорщині